2022 En İyi Mobilya Trendleri ve Renkleri

2022 En İyi Mobilya Trendleri ve Renkleri nelerdir? Mobilya trendleri tıpkı moda trendlerinde olduğu gibi, yıldan yıla değişkenlik gösterir. Değişen tüketici ihtiyaçlarına ve o yılın moda renklerine göre şekillenen moda trendleri ve renkleri, mobilya kullanıcılarını her yıl yeni renk ve tasarımlarla buluşturuyor. Geride bıraktığımız 2021 Yılında, en iyi ve en yeni mobilya trendleri arasında doğal renkler, siyah ve beyaz geliyordu. Sokağa çıkma kısıtlamaları ve diğer nedenlerden dolayı insanlar evlerinde çok daha fazla vakit geçirmek zorunda kaldıklarından, doğal iç alanlar, mobilya üreticileri için de son derece önemli hale geldi. 2022 Yılında bizleri ne gibi mobilya trendleri bekliyor? 2022 mobilya modelleri için baskın renkler neler? 2022 mobilya renkleri ve 2022’nin en iyi mobilyalar… 2022’nin en iyi mobilya trendleri ve renkleri hakkında merak ettiğiniz her şey, burada.

2021 Yılının Mobilya Trendleri
2021 Yılının Mobilya Trendleri

2021 Yılının Mobilya Trendleri

2021 Yılının mobilya trendlerini hatırlayalım. 2019 Yılından sonra, çeşitli nedenlerden ülkemizde ve dünyada insanlar daha fazla oranda evlerinde vakit geçirmek zorunda kaldılar. Bu durum, mobilya üreticilerini, mobilya tasarımcılarını, favori mobilya renklerini ve özellikle de 2021 Yılının mobilya trendlerini ciddi ölçüde değiştirdi. 2022 mobilya modelleri ve 2022 mobilya renkleri ile ilgili olarak, bu yılda 2021 – 2020 Yılına benzer unsurların öne çıktığını söylemek mümkün. Bunların başında doğal – kum rengi ve bej tonlar, ilk sırada geliyor.

2021 Yılının öne çıkan mobilya trendleri arasında ilk göze çarpan unsurlar arasında, daha yumuşak ve doğal hatlar geliyor. Bu nedenle özellikle mobilya takımlar ve özellikle salon takımlarında “eğimli” köşe ve alanlara rastlamak mümkün. Yine 2021 Yılında öne çıkan bir diğer trend de, mobilyalarda kullanılan doğal materyal ve de malzemelerdi. Özellikle doğal ahşap yüzeylere sahip mobilyalar, dijital dünyanın bizlere dayattığı sentetik renk paletlerine ve kumaş türlerine meydan okuyan bir yapıya sahipti. Bununla birlikte 1970’lerin mobilya renkleri ve tasarımları da 2021 Yılının öne çıkanları arasındaydı. Retro ve ahşap ağırlıklı eski mobilyalar, pastel tonları dengeleyen cesur ve canlı renkler, modüler mobilya tasarımları, boyalı ahşap yüzeyler ve dahası da, 2021 Yılı için önemli mobilya unsurları arasında geliyordu. 2021 Yılının mobilya trendleri ile ilgili olarak aşağıdaki önemli noktalardan söz edebiliriz:

  • Yumuşak Köşeler
  • Doğal Renk ve Materyaller
  • Pastel Tonlarla Dengelenen Cesur Açık Renkler
  • Boyalı Ahşap Ayrıntıya Sahip Mobilyalar (Eski Ahşap Mobilyalar veya Eskitilmiş Mobilyalar)
  • Siyah ve Beyaz Renkler
  • 1970’li Yılların Mobilya Trendleri ve Retro Tarz Mobilyalar

2021 Yılının mobilya trendlerinden söz ettikten sonra, önümüzdeki yılda etkili olacak mobilya trendlerinden de kısaca söz edelim. 2022 Yılında da, 2021 Yılına benzer şekilde özellikle renkler ve formlar ön plana çıkıyor. 2022 Yılı mobilya trendlerinde öne çıkan unsurların başında, kum rengi ve bej tonları dikkat çekiyor. Yine, önceki yılda öne çıkan yuvarlak hatlar, bu yıl da metal baloncuklar şeklinde kendisini gösteriyor. Son olarak, lüks – minimalist mobilya tasarımları, 2022 Yılındaki mobilyalarda etkisini gösteriyor. Özellikle lüks – minimalist mobilyalar, 2021 Yılında öne çıkan cesur canlı renkler – pastel renk trendi ile paralellik arz ediyor. Bununla beraber, 2022 Yılında öne çıkan diğer mobilya trendlerini sıralamamız mümkün. İşte, 2022 Yılı mobilya modelleri ve 2022 yılı mobilya renkleri:

  • Metal veya Cam Baloncuk Lambalar / Avizeler
  • Lacivert, Turuncu Gibi Kontrast Renkler
  • Doğal Renk Tonları
  • Seksenli Yılların Cesur Renkleri
  • Mutfak ve Yatak Odalarında Siyah Renkli Mobilyalar
  • Taşıması Kolay, Modüler ve Küçük Boyutlu mobilya Modelleri
  • Salon Takımları, Yatak Odası Takımları İçin Bej Renk ve Kum Tonları
  • Akıllı Mobilyalar / Döşemeli Mobilya Modelleri
  • 2021 ve 2020 Yılı Mobilya Trendlerine Uygun Lüks – Minimalist Mobilya Modelleri
2022 En İyi Mobilya Trendleri

2022 En İyi Mobilya Trendleri

2022 Yılı mobilya trendleri arasında ilk dikkat çeken noktalardan birisi de “akıllı mobilya” konsepti. Peki akıllı mobilya ne demek? Akıllı mobilya, özellikle mobil dijital cihaz kullanımının ciddi oranda artmasına paralel olarak, salon takımındaki basit bir kanepeyi aynı zamanda telefon şarj edebileceğiniz bir tür şarj istasyonuna dönüştürüyor. USB girişi bulunan salon takımı kanepeleri, televizyon hoparlörleri bulunan yatak odası takımı elemanı etajerler gibi eşyalar, akıllı mobilya konseptini öne çıkaran belli başlı noktalar arasında geliyor. Şimdi, 2022 mobilya modelleri ve 2022 mobilya renkleri konusuna biraz daha yakından bakarak, 2022 en iyi mobilyalar nelerdir öğrenmeye çalışalım.

2022 Yılının En Şık Mobilya Modelleri

2022 Yılının En Şık Mobilya Modelleri

2022 Yılının en şık mobilya modelleri ile sizler için yatak odası, salon, mutfak ve çalışma odaları için sizler için seçtiğimiz mobilya modelleri hakkında bilgi verelim. Mobilya seçimi yaparken, evlerinizin farklı bölümleri için farklı türde mobilya ve eşya türlerine yer vermeye özen gösterdik. 2022 mobilya takımları başlığı altında salon takımları gibi eşyalara ek olarak tv ünitesi, konsol, gardırop gibi tekil ürünleri de bulabilirsiniz. İşte, 2022 mobilya modelleri:

2022 En Şık Aksesuar Modelleri

2022 Yılı için en şık aksesuar modellerinin başında, özellikle minimalist – lüks çizgideki çeşitli aksesuarlar ve salon ya da yatak odası için düşünülüp tasarlanmış olan çeşitli mobilya ve eşyalar geliyor. Evinizin daha şık ve iyi görünmesini isterseniz, 2022 yılı mobilya modelleri arasında yer alan cam ve metal küre avize ve lambaları tercih edebilirsiniz. Yine 2022 Yılı mobilya trendleri değerlendirildiğinde göze çarpan canlı renklere sahip vazolar, küçük biblo ve heykeller de 2022 Yılı için öne çıkan dekorasyon detayları arasında geliyor. Pastel veya mat renk tonlarına sahip olan mobilyalarınızı yaldızlı veya metal renkli aksesuarlarla zenginleştirebilir ve dengeli bir görünüm elde edebilirsiniz. 2022 Yatak Odası Takımları veya tv ünitesi gibi eşyalar ile bu aksesuarlar son derece etkili bir kontrast meydana getirebilirler.

2022 Yatak Odası Takımları

2022 Yatak Odası Takımları

2022 Yılı mobilya trendleri arasında, geçmiş yıllarda olduğu gibi ahşap, pastel ve doğal tonların öne çıktıklarından söz etmiştik. Castor’un 2022 Yatak Odası Takımı Modelleri, 2022 Yılı mobilya trendlerinde öne çıkan tasarım unsurlarına sahip şık birer yatak odası takımı olarak karşımıza çıkıyor. Castor Akasya Yatak Odası Takımı gibi mobilya takımları, gözü yormayan ve doğal ahşap görünüme sahip baza ve gardırobu ile dikkat çekerken, firmanın diğer yatak odası modelleri de mobilya trendlerini yakalamak isteyenlerin dikkatini çekiyor. Peki, Castor Yatak Odası Takımları neden tüketicilerin ilgisi ile karşılaştı?

2022 Yılı Mobilya Trendlerinde öne çıkan unsurların doğallık, ahşap ve mat tonlar olduğundan söz etmiştik. Castor Akasya Yatak Odası Takımı, Castor Fethiye Yatak Odası Takımı ve Castor Alaçatı Yatak Odası Takımı gibi mobilya takımlarını incelediğinizde, doğal ahşap ve mat tonların öne çıktıklarını ve bu yüzden gözü neredeyse hiç yormadıklarını kendiniz de görebilirsiniz. Rahat, sağlam ve son moda mobilya takımları için Castor Mobilya, 2022 Yılı mobilya Modasına uygun mobilyaları ile sizlerle.

Yatak odanızı düzenlerken veya seçerken fikir almak isterseniz, Yatak odası dekorasyon fikirleri başlıklı yazıyı incelemenizi öneririz.

2022 Mobilya Modelleri

2022 Mobilya Modelleri

2022 Mobilya Modası konusunda önemli ipuçları verirken işlemeli yüzeylerin, doğal ve ahşap unsurların ön plana çıktılarından söz etmiştik. Söz konusu mobilya olduğunda gerek işlevi, gerekse kapladığı yer açısından gardıropların önemli kesinlikle yadsınamaz. Belki de bu yüzden gardırop tasarımı ve detayları, 2022 Yılı Mobilya Modası için de son derece önemli. Castor Mobilya’nın sizlere sunduğu gardırop türlerini incelediğinizde, ahşap detayların ve özellikle işlemeli yüzeylerin öne çıktığını kendiniz de görebilirsiniz. Beyza Sürgülü Kasa Dolap, Okyanus, Piramit ve Tokyo gibi farklı türden sürgülü gardırop modelleri sizlere şık bir görünüm sağlarken aynı zamanda fonksiyonel ve modaya uygun bir atmosfer sunuyor. 

Castor Mobilya Gardırop Modelleri arasında dikkat çeken Venedik 4 Kapaklı Dolap ve Alara 4 Kapaklı Dolap gibi gardırop modelleri ise, ahşap renk ve malzemenin baskın olarak ortaya çıktığı, dikkat çeken modeller arasında. Eğer yatak odanızda 2022 Yılı Mobilya Trendlerine uygun bir gardırop arıyorsanız, Castor Mobilyayı tercih edebilirsiniz. 2022 Yatak Odası Takımları için uygun gardırop modelleri için yine Castor Mobilyanın Mobilya Modellerini incelemeniz mümkün.

2022 Salon Takımları
2022 Salon Takımları

2022 Salon Takımları

Salon takımı denildiğinde akla ilk olarak tv ünitesi gelir. Özellikle 2019 Yılından bu yana zamanımızın büyük bir kısmını evde geçirdiğimiz düşünülürse, tv ünitelerinin dekorasyon ve mobilya seçimindeki önemi çok daha iyi anlaşılabilir.  Özellikle pandemi sürecinden sonra, salon takımları ve özellikle de tv ünitesi, 2021 Mobilya Trendleri için son derece önemli bir unsur haline geldi. Peki, modaya uygun mobilya seçimleri yapmak isteyenler hangi tv ünitesi modellerini seçebilirler?

Castor Akasya TV Ünitesi, sahip olduğu doğal ahşap gövdesi ile 2021 Mobilya Trendlerinin baskın özelliklerinden birisi olan doğal ahşap görünümü salonlarınıza taşıyor. Pandemi sürecinde özellikle doğal görünen mobilya elemanlarının bu yıl öne çıkacağından söz etmiştik. Özellikle Castor Akasya TV Ünitesi doğal ahşaptan üretilmiş gövdesi ile, salonlarınızın daha doğal ve rahat görünmesini sağlayabilir. Yine 2021 Mobilya Trendleri için özellikle siyah ve beyaz renklerin öne çıktığından bahsetmiştik. Oturma takımlarınız ile uyumlu bir tv ünitesi arıyorsanız, Castor tarafından üretilmiş olan Castor Tuana TV Ünitesi modeline de salonlarınızda yer açabilirsiniz. ..

2022 Mobilya Trendlerine Uygun Tekil Mobilya Modelleri
2022 Mobilya Trendlerine Uygun Tekil Mobilya Modelleri

2022 Mobilya Trendlerine Uygun Tekil Mobilya Modelleri

2021 Mobilya trendlerine uygun dekoratif çözümler için, tekil mobilyaları oturma takımlarınız veya yatak odası takımları ile kombinleyerek de kullanabilirsiniz. Kombinleyerek kullandığınız tekil mobilya modelleri ile, 2021 Yılı için geçerli olan trend ve moda görünümlere salonlarınızda veya yatak odanızda kavuşmanız mümkün. Örneğin, siyah veya beyaz rengin baskın olduğu bir yatak odasında Castor Venedik 4 Kapaklı Dolap Modeline yer vererek, yatak odanızda daha rahat ve daha doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Aynı şekilde, Castor Akasya Konsol veya Castor Akasya TV Ünitesi modellerini de kullanarak salonlarınızda daha rahat ve doğal bir görünüm elde edebilirsiniz, seçim sizin.

Castor Tekil Mobilya modellerinde sıklıkla ayna unsuruna yer verildiğini kendiniz de görebilirsiniz. Aynalar, özellikle dar oda ve yaşam alanlarında mekânın ferahlamasını sağlar. Özellikle dar salon veya yatak odanızda, ayna detayına yer verilmiş olan konsol veya dolapları kullanarak aynaların ferahlatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz. Atina 4 Kapaklı Dolap, Gonca 4 Kapaklı Dolap ve benzeri tekil mobilya modelleri, ayna detayları ile dar oda ve alanları genişletme özelliğine sahiptirler.

2022 Mobilya Trendlerine Uygun TV Konsolu Modelleri
2022 Mobilya Trendlerine Uygun TV Konsolu Modelleri

2022 Mobilya Trendlerine Uygun TV Konsolu Modelleri

Televizyonlar sadece salonlarımızda bulunmak zorunda değiller. Özellikle oturma odası veya farklı odalarda da televizyon kullanılması, tv konsolu modellerinin de farklı oda ve kısımlarda kendisine yer bulmasını sağlıyor. Eğer sizler de salon dışında farklı oda ve kısımlarda televizyon kullanıyorsanız, Castor’un 2021 Mobilya Trendlerine uygun tv konsolu modellerini, yemek odası veya oturma odası gibi kısımlar için tercih edebilirsiniz. Castor Akasya TV Konsolu, ahşap gövdesi ile bu yılın mobilya trendine uygun bir görünüme sahipken, Castor Tuana TV Konsolu beyaz rengi ile farklı oturma veya yemek odası takımlarıyla tekil mobilyayı kullanmanıza imkân verir.

Yorum yapın

yabanci dizi izle - dizikorea - asya dizileri izle - Türkçe dublaj film izle - 2024 filmleri izle - madridbet - meritking - meritking giriş - kingroyal - kingroyal giriş - Deneme bonusu veren siteler - Deneme bonusu veren siteler - Deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren bahis siteleri - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - canlı casino siteleri - siyahbet / youtube abone satın al - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - deneme bonusu veren siteler - casino siteleri - deneme bonusu veren siteler
Bedava Bonus - Casino siteleri - casino siteleri - deneme bonusu veren siteler - 1xbet - footballofficialscamp.com - Deneme Bonusu Veren Siteler